31.7.09

Premiile Lili: următoarea întîlnire va fi pe 29 august

Cum spuneam în titlu, următoarea întîlnire literară de la Ogrezeni va fi sîmbătă, 29 august. Lecturi, discuţii, surprize. Dar pînă atunci mai e aproape o lună.

20.7.09

Premiile Lili, a treia întîlnire

A treia întîlnire din cadrul Festivalului Premiile Lili a fost, pentru toţi participanţii, un mare succes.
Au fost prezenţi:
  • Ştefania Coşovei, Denis Dinulescu, Rodica Buzdugan, Lucia Verona (fondatori)
  • Lilick, George Şerban (bloggeri susţinători)
  • Anda Dumitrescu, Renata Friedenberg, Gina Eftimie, Adrian Socaciu şi Eszti (susţinători fără blog)
  • Renata Carageani, Cristi Giambaşu (proză), Ştefan Ciobanu, Traian Rotărescu (poezie) - autori care au citit, mai mult sau mai puţin emoţionaţi, din creaţiile lor. A fost cu noi, chiar dacă nu fizic, ci în lectura lui Denis Dinulescu, şi prozatoarea Aida BToţi autorii au fost selectaţi pe baza discuţiilor din cenaclul online.
  • Marea surpriză a zilei, Special Guest Star, prozatorul Bujor Nedelcovici, venit de la Paris. Nu, n-a venit special pentru Festivalul Lili, a venit în vacanţă, dar participarea la întîlnirea de azi o avea notată în agendă.
Momentul culminant al întîlnirii a fost cînd Bujor Nedelcovici a vorbit despre textele tinerilor autori şi despre ce înseamnă a scrie proză, a scrie în general.
Iată şi albumul întîlnirii:

2.7.09

E vacanţă, dar noi continuăm

Cenaclul este în vacanţă pînă în toamnă. Dar asta nu înseamnă că noi stăm degeaba. Pe 19 iulie va avea loc a treia întîlnire de la Ogrezeni din cadrul Festivalului Premiile Lili.
Toate informaţiile legate de acest eveniment vor fi publicate pe blogul Luciei Verona